Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Maskinaddict

Kategori:

Elton älskar allt som låter och som på något sätt ska startas igång. Gräsklipparen och dammsugaren är storfavoriterna. Häromdagen grät han i 20 minuter för att jag och Patrik åt frukost istället för att dammsuga...😉 Han kom gång på gång och försökte dra oss till städskåpet. Vi tig ut dammsugaren så han kunde leka med den, men besvikelsen blev enorm när han insåg att vi trots det skulle äta vår frukost istället för att dammsuga... Tillslut gav han upp och tog saken i egna händer. Och se så lycklig man kan vara:

Så fort han kommer ut går han raka vägen till förrådet och låter oss förstå vad tanken är att vi ska göra. Han chokar och drar...

I midsomras hittade han en elvisp som han "adopterade". Han släpade runt den som en hund och la sig till och med i soffan och vilade med den (fast på bilden ser det ut som bus, men det var så han reagerade då jag tog fram kameran).

Vår underbara lilla maskinaddict. Jag hoppas viljan för städning, gräsklippning och matlagning aldrig avtar...😉

Kommentarer


Kommentera inlägget här: