Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

En dag på stugan

Kategori:

Vi njuter så mycket vi kan just nu. Det är mycket att fixa och mycket att göra. Vi försöker dock njuta istället för att gräma oss. Orsaken till de negativa bitarna är att det visat sig att delar av stugan är murken och vi för tillfället inte har något golv i barnens sovrum, hallen och vardagsrummet. Inte roligt. Vi försöker koncentrera oss på det som gör att det känns bra i magen.
Igår var vi på stugan hela dagen. Bianca och Willism fick njuta av ett spabesök hos faster Sara.Elton var lycklig som fick hjälpa till att klippa gräs och köra skottkärra.

Han är då söt då han står och försöker dra igång den. Just fyllt ett och tar i för kung och fosterland för att dra igång gräsklipparen. 

Middag ute är fantastiskt!

Ralle var supersnäll och hjälpte mig måla kökstaket, därav lite färg här och där.

Vilken underbar dag.
De kalla vindarna kunde inte ta bort känslan av frid.Tänk vilken tur vi har som har fler dagar som denna framför oss.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: