Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Imse Vimse

Kategori: Allmänt

Bloggen har lämnats orörd ett tag nu, har helt enkelt inte haft tid att skriva något inlägg. Det har funnits hur mycket som helst att skriva dock. Hur skall man hinna med allt nu när man jobbar?! Min lediga tid är jag med William medan han är vaken och sedan finns det ju både en och två saker och fixa innan man själv går och lägger sig. Tyvärr har bloggen blivit lidande, men jag skall försöka få rutin på det här också, jag måste bara vänja mig.

Det har hänt en del sedan jag skev sist. I söndags var vi alla tre och simmade till Mariebad. William verkligen älskade det. Han är inte det minsta rädd för vattnet. När han var mindre kunde han vara lite osäker i vattnet, men det fanns inga som helt tecken på det nu. Han plaskade och skrattade och "simmade" i våra armar. Känns bra att han får vattenvana med tanke på var vi bor. Nu skall vi börja simma åtminstne varannan vecka är tanken.
Tyvärr var terapibassängen med lite varmare vatten uppbokad, men det verkade inte bekoma William att simma i äventyrsbadet, det är ju ändå 30 grader varmt vatten där.

Igår var vi till Uppsala över dagen. Vi hade planer på att köpa nya vardagsrumsgardiner, men det hittade vi tyvärr inte. Av alla affärer vi hade tänkt hinna med så blev det bara tre stycken. Det tar lite tid då man har en liten kille med sig som skall äta och vill springa av sig lite och som skall sova. För er som känner William lite bättre vet ju att vår kille gärna sitter och äter länge och helst själv. En timme får man nog räkna med för att inte stressa honom. Det blir väl bättre och bättre ju äldre han bli antar jag, nu verkar han inte ta någon stress i alla fall. =)
Även om det inte blev några gardiner så blev det i alla fall nålfilt till trappan, en ny tv-bänk (tyvärr hade killen i infon skrivit upp fel lådor så de passar inte... irriterande!), list till till toalett-tröskeln, en massa smått och gott på IKEA och mat.
Även om shoppandet kanske inte var så kul för William (han klagade dock inte en enda gång) så var resorna roliga. Lekrum är superskojiga. Dessutom var det bonus både på resan till Sverige och från Sverige. Till Sverige var ju mormor på jobb och från Sverige så var det en clown i lekrummet. SKOJ!!

   
På Eckerö Linjen finns ett lekrum där ena delen heter Alfonskajutan...
(Klicka för större bilder)

och andra delen är ett äventyrsslott med flera rum, mjuka madrasser och kuddar och roliga tunnlar.
  
William tyckte att det var riktigt roligt att springa runt där.
(Klicka för större bilder)

Sedan några veckor tillbaka har William börjat göra rörelser då man sjunger "Imse vimse spindel". Först öppnar och sluter han nävarna istället för att klättra. Därefter viftar han med armarna när regnet faller ner, för att följas av "upp stiger solen". "Torkar bort allt regn" viftas även det bort och sedan klättras det igen... Han ser så söt ut. Visst, han är lite ivrig så han hinner väl klättra och viffta och höja armarna typ 5 gånger medan man sjunger sången en gång, men vad gör det? Han är så lycklig över att han kan. Häromdagen när jag sjöng tänkte jag ta kort på det, inte så lättt då han sprang omkring och gjorde rörelserna. Men ni får en liten hint om hur det ser ut i alla fall...
Självklart klättrar man upp på sockerlådan sen, Williams nya favoritplats i hemmet. 


KOMPISAR


Idag på öppna förskolan. Melker hade redan ätit, men William försökte ändå mata honom. Det ser ut som om Melker tänker "Jag vill inte ha, jag är mätt, fattar du!?"
William har blivit riktigt givmild på sista tiden och delar med sig av allt han har, både mat och leksaker. Det är dock inte alltid som den tänkta mottagaren är så sugen på hans idéer... =)

Ombytta roller

Kategori: Allmänt

Idag var första dagen som jag var den som steg upp och gick till jobbet medan Patrik var hemma med vår kära son och busade.
Igår när jag skulle natta William så fällde jag nog en liten tår, men det var mer för att jag insåg att det var sista dagen jag varit hemma med honom som vårdledig. I fortsättningen om jag är hemma så är det för att jag är ledig från jobbet eller för att han är sjuk. Jag kommer aldrig mer vara mammaledig eller vårdledig med honom igen...
Jag har verkligen njutit av 1 år och 4 månaders ledighet. Jag älskar min roll som mamma, William är det bästa jag har gjort! På hans 14 månades dag så var det hans fina pappas tur att njuta av honom på dagarna. Nu få jag dra in pengarna och Patrik får njuta av blöta och snoriga pussar... =)

Patrik har fått reklamtärningar från sitt jobb, till Williams stora glädje. Han älskar dem och kastar runt dem och går omkring och bär på dem.
Patrik har dessutom lärt William en annan lek med dem. Patrik sätter då tre burkar upp och ner på golvet och gömmer tärningen under en av dem och byter sedan plats på burkarna. William tar så gott som alltid rätt då man frågar var tärningen är. Duktig kille! (Farmor du har något att lära av ditt barnbarn... För er som inte vet så blev hon lite lurad av en gatuartist en gång. Inga mer detaljer behövs...=) )


Såhär har det busats idag.

I onsdags kom Melker förbi och lekte en snabbis, killarna gillar vår trälåda och nallarna...

Trött städare

Kategori: Allmänt

William tycker inte om vår "vanliga" dammsugare, däremot gillar han vår handdammsugare skarpt. Så fort vi sätter igång den vill han vara med och städa och hålla i. Det tar lite längre stund att suga upp de smulor man vill åt, men vad gör det?!? Dessutom blir det alltid lite bonusstädat då han är med, för han är inte nöjd med att bara dammsuga under bordet, det skall gås ett varv genom huset också, eller helst två...Lycklig liten kille som hjälper sin pappa att städa
   
Fram och tillbaka, fram och tillbaka. (klicka för att se bilderna större)


Sedan William började springa runt på egen hand har han börjat sova mycket bättre och mer. Han somnar klockan 20 på kvällen och sover till mellan kl. 7 och 8 på morgonen. Sedan somnar han igen vid kl 12 och sover till typ kl 15. Han är alltså bara vaken 9 timmar per dygn. Det är jobbigt att springa runt.
Två dagar i rad nu har jag varit tvungen att väcka vårt lilla yrväder klockan 15 för att han inte skall sova längre. Det har inte varit lätt kan jag säga, han har gärna velat sova mer, men för att inte förstöra nattsömnen har jag väckt honom ändå. Idag tog det 20 minuter för honom att vakna.

Jag har tagit in honom, tagit honom ur vagnen, pratat med honom, klätt av honom...men han bara sover.

Efter 20 minuter orkade gullet öppna ögonen i alla fall, men det är fortfarande skönt att mysa lite i soffan.

Efter en liten stund är man redo för bus igen. Oj vad jag kommer att sakna dessa stunder när jag går på jobb på fredag...

Sagolik alla hjärtans dag!

Kategori: Allmänt

Igår fick vi roligt besök. Jag fick ett mess på morgonen av Åsa som undrade om vi hade tid att träffas under dagen. Åsa är Sagas mamma. Saga föddes den 21.12.2007 och är således Williams bb-kompis. De har inte träffats sedan vi åkte hem från bb, men nu var det dags!
Saga bor på Enklinge (Kumlinge) och hennes pappa har gått i skola med mig.
Julen för två år sedan satt jag och Åsa och ammade tillsammans framför Kalle på julafton. Saga och William var de enda barn som var på bb denna dag. Idag satt de och mumsade mandarin på varsin sida av bordet och sprang runt och busade. Mycket har hänt på ett år.
På bb såg de ut såhär:


Två små skruttisar.
(Kudden de ligger på är en vanlig sängkudde,
bara för att få proportion på hur små de verkligen är)
Det ser ut som om William är mycket längre, men egentligen var Saga en halv centimeter längre.

Igår såg de två busfröna ut såhär:

Bus, bus och bus var vad dessa två helst sysselsatte sig med.


Tåflirt i bollhavet.


Idag skickar vi ett hjärta till er alla från oss. Stora kramar från oss tre.

"Tute", springa och kalas

Kategori: Allmänt

William älskar sina nappar, helst skall han ha en i munnen och händerna fulla så att han har att byta med. Och byter gör han ofta. Om han har fler nappar så byter han ut den han har i munnen med typ en halv minuts intervaller.
Jag och Patrik har ALLTID sagt napp och ALDRIG tutte om nappen. Av någon anledning har William trots det börjat kalla nappen för "Tute" nu (han säger det med betoning på U, som tuta fast med e). Han måste ha hört vad andra sagt, men det är ju ytterst sällan någon pratar om tuttar så att han hör. Märkligt. Eller så är det så att han inte kan säga napp och kommit på ett eget ord. Vilket som, tute heter det för honom.

Såhär skall det se ut om William får bestämma:


Idag har jag och William skippat Öppna förskolan eftersom William är snorig och hostig. Trötta har vi varit eftersom han sovit dåligt på grund av hostan och nästäppan, men han har orkat hålla igång ändå idag.

Han tycker att det är så roligt att kunna gå nu. Jag vet inte hur många gånger han har sprungit runt i köket-vardagsrummet idag. Om han får jaga någon eller bli jagad är det ännu roligare. Han har blivit mycket självständigare nu och kan underhålla sig själv med att gå... I alla fall en stund...
Nu ikväll har han hållit på och försökt stå på ett ben och haft roligt och skrattat. Han vill avancera snabbt... =)


Springa, springa, springa!

(Klicka på bilderna för att se dem större)
Mormor: Såhär ser tofflorna ut som William fick av dig. Han gillar dem, det går att springa snabbt i dem... =)

Igår var vi på 6-års kalas hos morbror Hannes. Det var skoj. Kvällen avslutades med pyssel i Hannes nya pysselbok. 

Födelsedagsbarnet sa att "finn fem fel" var lätt, när han tittade på facit... Storasyster fick rycka in och hålla för så att han skulle få använda hjärnan lite... William var väldigt intresserad av Hannes pennor, han gillar att rita vårt lilla busfrö.

Lycka är...

Kategori: Allmänt

...att få bestämma själv vart man skall gå. Inte bara inne utan ute också.   
(Klicka på bilderna för att se dem större)Det låter så gulligt när man hör dig komma. Klipp-klapp-klipp-klapp låter det när du kommer traskande. Gullunge!

Klappat och klart under helgen som GICK!!!

Kategori: Allmänt

I helgen har vi fått känna på hur det är att ha två barn. Hannes kom tidigt i lördags morse och myste med oss. Ingen kunde vara gladare åt det än William. Hannes är en stor idol. William ville vara med honom hela tiden och helst ha de saker som Hannes hade. Hannes tyckte dock inte att det var riktigt lika kul att ha honom hängande i knävecken... De kunde dock leka tillsammans, de satt bla. i bollhavet och kastade bollar och lekte tafatt och kurragömma. Hannes sa dock att William var roligare nu när man kunde busa lite med honom...
Så här såg det ut i lördags kväll då det var dags för Bolibompa:
William njöt av att få ligga nära sin morbror...


På lördag dag var vi till eat-parken och sedan var jag och Hannes till leksaksaffären och till Alfons Åberg-utställningen medan Patrik gick hem med William så att han skulle få sova. På eftermiddagen tog jag William med på kalas till Bodil, medan Hannes och Patrik blev hemma och spelade spel. William trivdes på kalaset bland alla kompisar och jag trivdes med umgänge och godsaker... =)

Jag har väl skrivit tidigare att William helst äter själv nuförtiden? Han är rätt duktig på det, men det kan ju bli lite geggigt... Jag kunde inte låta bli att ta kort på honom vid middagen igår kväll. Var dock svårt att få en bra bild, för jag skrattade så mycket. Ja ni förstår kanske varför...


Mmmmums, ris och kyckling är gott...

Vissa dagar går det bättre än andra...

Idag skulle Hannes på kalas och bad mig fixa hans frisyr "upp sådär i mitten som de snygga killarna har". Det är klart att jag fixar. Sedan ville han att vi skulle ta kort. Så jag tog detta...


...men den snart sexårige killen ville "stå snyggt för det passar bättre". Så vi fick ta ett nytt...

Godkänt!Hannes är så rolig. Det kan komma vad som helst ur munnen på honom. Man kan aldrig återge det han sagt så att det låter lika kul, men jag skall försöka. När vi var på Alfons-utställningen sa han "Det här är bland det roligaste jag gjort i mina dagar" då jag jagade honom i labyrinten... VA?! =)
Igår när vi skålade vid bordet med honom och William och sa "Ahhh" när vi druckit klart, säger Hannes "Det där är en gammal tradition". Ha,ha! Min söta lilla lillebror, du är för härlig!


Och så anledningen till rubriken till dagens inlägg... Det har äntligen släppt och nu går William. JIPPI!!
Han började ju gå för två månader sedan, men då han blev sjuk så ville han inte gå längre och efter att han blev frisk så ville han hålla i pekfingret så fort han skulle någonstans. Han ville absolut inte hålla i båda händerna utan bara ett finger som lite stöd. Det har varit på gång länge att han skall släppa, men framförallt denna vecka så har han börjat gå längre och längre sträckor utan att krypa. Idag släppte det mitt i allt och han gick iväg. Han hade såå kul när han kom på att han faktiskt kunde och gick fram och tillbaka mellan sitt rum och tv:n typ 15 gånger.
När vi var till Bodil och Leia en stund på eftermiddagen så jagade han till och med Leia en liten stund.
Han har tränat så länge nu så han kan ju det där. Ramlar han mitt på golvet kan han dock inte resa sig själv än, men det kommer väl. Det är sååå kul (och skönt) att han väljer att gå istället för att krypa. Han är så lycklig och jag känner mig fri.
Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Han gick omväg runt mig för att jag inte skulle kunna ta honom...
(innan sista bilden stannade han upp och bytte napp... Den hade väl blivit varm antar jag... =) )När vi åt middag ikväll sa jag till Patrik att "Ja, nu är det bara klappa händerna kvar av de saker han inte gjort som det är normalt att de gör runt ett års ålder". William tittade lite på mig, flinade och började klappa händerna... FILUR!!! Ingen av oss gjorde det för att visa, utan jag sa bara det jag skrev. Det är som om han tyckt att han inte har behövt göra det, men om jag skall säga sådär så kan han väl göra det då... typ "kan inte jag?!?"


Lilla trollunge vad du har lurat oss...

Vilken dag! Nu måste jag anteckna i hans bok om hans nya färdigheter. Sedan är det sängen som gäller för oss.
Natti, natti!

Nicke Nyfiken

Kategori: Allmänt

Williams faster tycker att han ser ut som Nicke Nyfiken. Ivrig, nyfiken och överallt.

Dessutom älskar William banan. När han var mindre trodde jag att han inte tyckte om det, men det visade sig att han inte gillar när den är mosad, han vill äta den hel. Idag var första gången som jag lät honom äta den helt själv. Det gillade han.


Mums-mums-mums-mums. Kan man äta från båda ändar tro?När vi åt middag på kvällen började William att känna på sitt eget ansikte och gömma sig bakom sina händer och en tidning. Jag vet inte vad han fick för ryck, men han såg rätt rolig ut:


Tittut!


Han är i en sån skön period i sitt liv nu. Jätterolig att vara med. Han hittar på galna upptåg hela tiden och får nya idéer stup i kvarten. Det är så roligt att han inte bara gör sådant vi lärt honom utan han hittar på egna grejer. Vi skrattar mycket åt denna lilla trollunge nuförtiden.

Utmanad

Kategori: Allmänt

Det cirklar runt utmaningar på olika bloggar och jag har klarat mig finfint tills nu... Nu haglar utmaningarna över mig. Så för att med gott samvete kunna fortsätta läsa de bloggar jag följer är jag väl så illa tvungen att anta utmaningen... ;) 

Utmaningen: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 (eller minst 4) personer som du utmanar.

1. Jag planerar. Jag måste planera, jag blir stressad av att inte veta vad som kommer att hända nästa vecka eller på semestern osv. Patrik suckar och planerar med mig för att jag skall vara nöjd, tack! När vi skulle ha 30-årsfest ville jag ha maten och lekarna bestämda en månad i förväg så att allt skulle kunna förberedas utan stress. Patrik som är så lugn med sånt hade kunnat ta det veckan innan, men jag klarar inte av det... Min kalender är jämt fullbokad. Jag bokar in så mycket att jag inte orkar med att göra allt jag planerat...

2. Dåligt humör. Då jag inte har ätit på ett tag och förljdaktligen har lågt blodsocker får jag världens sämsta humör och en stubin som är typ 0,5 mm lång... Om det är något jag vil diskutera brukar Patrik säga att vi tar det efter maten... =)

3. Presenter. Jag älskar att ge bort presenter. Det är så kul om man hittar något fint som skulle passa så bra att få ge det till den personen. Jag kan ha typ 10€ kvar och ändå köpa något till någon annan för de pengarna. Sedan vi fick William har patrik huggit tag i min krage några gånger då jag stegat mot kassan och bett mig tänka efter före...

4. Ivrig 1. Jag kan bli lite väl ivrig ibland. Får jag eller någon annan en idé så skenar fantasin iväg och plötsligt har en liten idé blivit hur stor som helst. Tex en liten eftermiddagsfika skulle kunna bli en femrätters middag med fin klädsel... (typ)

5. Ivrig 2. När jag har köpt en av de presenter jag tidigare omnämnt har jag svårt att hålla de hemliga... Jag bara måste säga vad jag hittat på... Jag tror inte att mamma och pappa har fått en enda juklapp som de inte vetat om i förväg.. Jag har otroligt svårt att hålla tyst om roliga saker, i alla fall till den person det berör... Det är ju jättetråkigt för de som skall få presenten eller upplevelsen eller liknande att få veta det i förväg, men det bara bubblar i mig...
(detta gäller bara sådant som rör mig själv, hemlisar som andra berättat är inget problem att hålla hemliga, ni behöver inte vara oroliga...=) )

6.Fågelholk. Jag (och mina bröder) lider av fenomenet fågelholk. När tv:n står på så kan jag fastna och titta på den. Jag kopplar (ofrivilligt) bort vad folk runt omkring mig säger. Det är ingen idé att säga något till mig innan man fått min uppmärksamhet om jag tittar på tv. Det är lite märkligt för annars kan jag hålla på med typ 10 saker samtidigt, men inte när det gäller tv:n.

7. Detaljminne. Jag kan komma ihåg små detaljer hur länge som helst. Jag kan minnas exakt vad Patrik sa för tre månader sedan eller vilken storlek det var på något vi mätte för två månader sedan. Det behöver inte ens vara väsentliga saker. Märkligt.

8. Fumlig. Jag vet inte hur många gånger om dagen jag säger "oj då". Jag tappar saker i golvet, jag råkar spilla då jag skall hälla, jag snubblar, jag slår mig, jag river ner grejer, ja ni fattar. Jag får torka och städa och dona rätt mycket om dagarna, nästa lika mycket efter mig själv som efter William... Är det något som är riktigt viktigt händer inte detta, men till vardags då man bara grejar på. Det händer till exempel aldrig på jobbet, men däremot hemma... (Patriks teori är att jag gör för många saker på en gång. Kanske rubriken borde ha varit ivrig 3?)

Jag utmanar:
Mikaela
Marika
Ramona
Alla andra som jag vet att har blogg har ju redan gjort detta, så det blev bara tre.

Nog om mig nu. Återkommer med inlägg om vår lilla trollunge senare.
Tjilevippen så länge!

Choklad

Kategori: Allmänt

Patrik är och spelar innebandy och bränner kalorier, själv ägnar jag mig åt en av mina stora passioner...

CHOKLAD!

På en kylskåpsmagnet som vi har står det

"Inget går upp mot en god vän, undantaget en god vän med choklad..."

Alla mina goda vänner, nu har jag choklad...I alla fall ett litet tag...


Dessa blev just klara, nu skall det njutas!
Mums!

Snö, bus och pussar

Kategori: Allmänt

I två dagar har William haft kompisar här, roligt! Till på köpet var vi på öppna förskolan idag på förmiddagen. Idag slog det nog rekord i barnantal, 22 barn och 20 föräldrar... Det var lite trångt, men trots ljudnivån så trivdes barnen. William verkar tro att vi går dit för att äta. Det första han gör när vi kommer dit är att krypa in i köket och så vill han upp i en matstol. Han är inne i en period då han älskar att äta. Idag satt han och åt i en timme. Han gillar att få sitta och plocka i sig maten själv och titta på de andra barnen. Jag har ingen brådska, så jag låter honom äta i lugn och ro. Han hinner väl bli hungrig medan han äter så långsamt som det går... =)


Igår förmiddag kom Melvin förbi och lekte, killarna gillar bollhavet.
(bilden är tagen för 2 veckor sedan)


William ville visa Melvin alla sina saker och gick gärna bredvid och visade vart han skulle.
Melvin ser intresserad ut. Gullungar!


Efter att William sovit middag (mellan kl. 12 och 14) åt han mellis och sedan gick vi ut i trädgården och busade. Man måste ta vara på de soliga dagarna.


Så här roligt är det att gunga!


Det är spännande att krypa i snön.

Idag efter öppna förskolan skulle vi möta upp Bodil och Leia vid Leias dagis. (Vi har önskat att få komma till samma dagis i höst.) Jag och William var lite tidiga, och eftersom det visade sig att jag kände en av dagisfröknarna fick vi komma in på gården med de andra barnen en stund. William var överlycklig. Massor av barn och leksaker. Traktorerna var mest spännande. När Leia fick syn på oss kom hon emot oss och gav William en kram. Söta lilla Leia.
En annan liten tjej (ca2,5 år kanske) blev förtjust i William och ville gå och hålla honom i handen hela tiden. Hon ville att han skulle komma med henne längre bort på gården för hon skulle berätta en hemlis till William. Jag förklarade att han inte kunde gå själv, att jag måste komma med, vilket hon accepterade. När vi kom till en bänk satte hon sig ner och ville att William skulle sitta bredvid. Hon tittade på William och sa: "Vet du om att fåglar flyger?". Såå söt. En jättebra hemlis tycker jag. Barn är så härliga. Även om William inte förstod vad hon sa så kände han nog hur hemligt det hon sagt var... =)

Efter att Bodil kommit så var det bus med Leia som stod på schemat.

Bolhavet är populärt, både hos William och hans kompisar.


Bodil sjöng Emil-låten. William kastar sina dockor och Leia dansar.

En söt liten prinsessa vid namn Leia.


William är givmild på sina pussar till sina familjemedlemmar, sköldpaddorna inräknat...

Besök av farmor och farfar

Kategori: Allmänt

I torsdags kom Williams farmor och farfar för att busa med sitt första och hittills enda barnbarn. William har trivts med all uppmärksamhet och varit på toppenhumör hela helgen.
I fredags var vi ut och gick och gjorde ett obligatoriskt stopp i eatparken.
 
Att gunga och krypa i tunneln är roligt.

William åkte rutschkanan helt själv. Jag släppte av uppe och Patrik tog emot nere, det var skoj! Kittlade väl i magen.
Vi tömde även bordet på Bettans. 135€ + slutade det hela på. Inte illa med tanke på att vi hade typ 0,50 € på det mesta. Vi är riktigt nöjda.

På lördagen njöt vi av det fina vädret och gick ut i solen och lapade i oss lite D-vitamin...

Lite jobbigt är det med sol, men man njuter av att få vara ute.

På kvällen busades det och så åkte äntligen TV:n upp på väggen. Ett stort tack för hjälpen!
Nu skall vi köpa TV-bänk för Bettanvinsten...


Farmor och William passar på att busa, det blir tyvärr inte så ofta.


Tre generationer killar samarbetar. "En jobbar och två tittar på"? Nädå, ni ser väl att den yngsta och äldsta generationen har saker i händerna också?

William har lärt sig en ny sak också. Eller han började med det för två veckor sedan, men jag har inte fått det på bild förrän nu. När det är tomt i en ask, låda, glas eller liknande så säger han "tut" (slut) och sätter upp händerna på sidorna. Det ser sååå gulligt ut.William och farfar busade lite vid bordet idag. Det var bubblande kul då farfar sörplade i kaffekoppen:Vem kan sluta ta kort på sitt skrattande barn? Inte jag i alla fall... =)


Farfar sörplar, William skrattar och lyckan är gjord då han får prova själv.

Nu har farmor och farfar åkt hem och vi är återigen vår lilla familj. Det var toppenkul att ha er här och vi hoppas att ni kommer snart igen!
Nu skall vi söndagsmysa och sedan skall lilleman krypa till kojs för en god natts sömn. Förhoppningsvis sover han som han gjort de två sista nätterna. Han har vaknat ett par gånger under kvällen och inte hittat nappen själv, men sedan har han sovit till kl. 7 utan att vakna. Såå skönt att få sova ostört hela natten. Bara man själv skulle ha vett och gå och lägga sig i någorlunda tid också...
Hej så länge!