Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Saja och Jalle!

Kategori: Allmänt

I torsdags kväll kom Williams faster Sara och farbror Ralle (Rasmus) på besök. Det har varit mycker "Jalle!" i helgen och nästan lika mycket "Saja". Det har varit en massa mys och så roligt att ha besök. 
Lite bilder från helgen:
 Morgonmys
Att plaska är alltid roligt! Att "bita" mössa med Sara är ett privilegium. William har börjat flirta en hel del på sista tiden, det får ju positiva följder för honom.


Jag och Patrik fick Singstar Abba av Sara och det gillade William... =)Ett upp-och-nervänt bollhav kan bli en koja. Och ett ställe att ha prutt-tävling på.

Det är även ett perfekt ställe att mysa på


Det har inte varit samma speed på William i helgen som det brukar vara, utan han har varit lite hängig och låg. När vi var och simmade i eftermiddags sa han att han hade ont i kinden och före middagen sa han det flera gånger. Han pekade både på kinden och inne i munnen så troligtvis är det de bakersta kindtänderna som är på gång nu. När han satt och åt middag geggade han mest runt med maten i ansiktet och var lite kinkig. Efter ett tag sa han "Ont, båsa" (Blåsa) följt av ett "påster" (Plåster) och pekade på kinden. Känns det bättre är det klart att han får ett plåster. Efter ett plåster på kinden kom det ett "bätte" (Bättre). Tandvärk är inte bara fysisk. Nu sover han gott efter lite panadol. Ingen välling dock, det har han vägrat att dricka tre kvällar i rad nu. Kanske ett samband med tänderna?

 
"Påster" med "bobong" på.

Kommentarer

  • Malin säger:

    Vilken mysig helg ni verkar ha haft! Hoppas att tänderna kommer snabbt så att han inte behöver ha så ont. Simma på onsdag? Kram

    2009-10-19 | 19:22:17
  • marika säger:

    mysigaste höst bilderna! gulle va söt! kindtänder=bajs tänder

    2009-10-19 | 20:19:02

Kommentera inlägget här: