Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

"Du skall inte stoppa köttbullar i näsan Marcus!"

Kategori: Allmänt

På Williams barnskiva som brukar snurra då vi åker bil finns den sången, nu tror jag att han har hört den en gång för mycket... Idag vi middagen började han nämligen plocka ut köttfärsbollar från köttfärssåsen och försökte trycka in dem i näsan... Självklart får man inte det bästa på kort, så ni få rhålla tillgodo med detta:

 
Och det är ju så roligt att man bubblar av skratt...
Det är tur att man som vuxen inte ser likadan ut när man ätit färdigt... =)

I helgen har Patrik varit på Rock-fest till Nässjö. De verkar ha haft hur roligt som helst! Tyvärr kunde jag och William inte komma med, skulle bara blivit en massa resande, så vi har lekt med mormor istället. I fredags kom morbror Peter förbi med sushi. William ville göra som Peter och äta med pinnar, han fick dock hålla tillgodo med ris, soya och rättika (Mask- som William sa).

Jag är inget fan av sushi, men man måste ju testa igen ifall att man ändrat sig. Peter åt dock 23 bitar... Inte illa.

I lördags var vi till Täby för en snabb shopping och i söndags busade vi först med min mormor och morfar och på eftermiddagen var vi till Mariebad och simmade med Gummor, Guffar, Melker, Lina och Tim. Även Arthur och hans föräldrar dök upp i badmundering, en riktig grabbträff med andra ord. Skoj!

Nu har Patrik äntligen kommit hem och vi har återgått till rutinerna. William har saknat sin pappa. I lördags kväll kom han släpande på sin väska och när jag frågade vart han skulle sa han "Nässjö" med glad min. När jag frågade vad han skulle göra där tittade han på mig, suckade och så sa han "Pappa" med ledsna ögon. Lilla gulle vad hjärtat klappar extra då du är så söt.

Kommentarer

 • Malin säger:

  Jag har bara en kommentar -23 bitar sushi.. jag är imponerad!! Kram

  2009-10-12 | 21:49:08
 • Ylva säger:

  Ååååå vad söt han är! Tänk att han säger så mycket gulligt och roligt hela tiden.  gulle

  2009-10-13 | 15:24:14
 • Faster Sara säger:

  Om en dag ska jag göra som du William och packa min väska! Vi ses snart Köttbullekillen!!! Det där med att du får INTE stoppa...får vi träna lite extra på i helgen, eller INTE :-) Bamsekram från faster \O/

  2009-10-13 | 21:45:36

Kommentera inlägget här: