Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

I-lands problem...

Kategori: Allmänt

När William leker i sitt rum uppstår ett problem som bara föräldrar i I-länder har...

Före han börjar leka:


Efter ca 15 minuter:


Allt skall vara synligt... Det är ingen idé att städa förrän han skall gå och lägga sig, annars åker allt ut igen... "Tont" (Tomt) är ett populärt ord nuförtiden. Han häller ur saker ur lådor, drar ut saker från bokhyllan och så vidare, åtföljt av ett "tont". Sen sätter han sig ner mitt i smeten och leker. Eller springer så att bollarna yr.
Han är i alla fall duktig och hjälper till att städa när man ber honom. Trots det funderar vi på hur länge vi skall orka ha bollhavet kvar.... Det kanske ryker vilken dag som helst, men han tycker ju att det är såååå roligt. Vi får se hur länge tålamodet räcker.

Williams språk har utvecklats med raketfart på sista tiden, det är nu inte längre värt att säga vilka ord han kan för det skulle bli en lång,lång lista. Han pratar på som bara den och vissa saker han säger låter så sköna att man skrattar flera gånger om dagen. När man frågar honom vad han heter tillexempel ropar han "Willjam Lason!"
Gullunge vad livet med dig är härligt!

Kommentarer

 • Mikaela säger:

  Hi, hi, hi! Snyggt jobbat W! Känner tyvärr igen det där...

  2009-10-06 | 22:22:44
  Bloggadress: http://melkersfamilj.blogg.se/
 • marika säger:

  mmmm...kul!:-) tur att han e en hejjare på att städa!  Vad är det för teater på bibban? å vilken tid? har sim kl.12...passar det så kommer vi gärna med!

  2009-10-07 | 14:56:24
 • Andréa säger:

  Skönt ändå att han har eget rum at röjja i! Aron har ju inget rum än, så här ligger sakerna huller om buller i vardagsrummet o i köket... Men han e faktiskt också jätteduktig på att städa sen. Men jag ha hört att den grejjen försvinner.. Suck..  Jag har Arons saker i lådor och har en låda framme åt gången, annars blir de för mycket. De stora sakerna och böckerna får han ha framme hela tiden. Längtar så tills vi får nya sovrum här.  ja jösses, de där bollhavet skulle gå mig svårt på nerverna, pedantisk som man är. Men jag kan tänkamig att barnen älskar det.

  2009-10-07 | 18:00:12
  Bloggadress: http://andreawebb.blogg.se/
 • Jeanette Karlsson säger:

  Fabulöst roligt att se före och efter bilderna. Hahaha! Känner igen det.

  2009-10-19 | 16:50:49
 • Jeanette Karlsson säger:

  Fabulöst roligt att se före och efter bilderna. Hahaha! Känner igen det.

  2009-10-19 | 16:53:01

Kommentera inlägget här: