Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Magisk vecka

Kategori: Allmänt

Det är magi på Åland denna vecka, vi har nämligen storbesök av Joe Labero. I tisdags var jag och Patrik och blev hänförda av hans show. Vissa trick kändes lite 80-tal men en del av de saker han gjorde gjorde att man tappade hakan rejält. Finalnumret tex. Han gick då ut i publiken och tog tre vigselringar från folk i publiken och lyckades få ihop dem till en kedja!! Personerna fick gå fram och kontrollera att det var deras ringar. Hur 17 gjorde han det?!? Man blir ju frustrerad av att inte förstå.

William äter fortsättningsvis ingen välling, han totalvägrar så nu experimenterar vi med vad han vill äta istället. Vissa kvällar vill han inte ha något alls men ikväll fick vi i alla fall i honom lite yoghurt.

William är såå busig nuförtiden, han springer och stojar och hoppar och gömmer sig och skrattar.

Bus, bus, bus     Och en liten paus för att se på tv...


Det finns många gömställen i vårt hem.

I helgen skall William och Patrik ha grabbhelg, själv skall jag gå en scrapkurs på Medis. Roligt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: