Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Skateboard

Kategori: Allmänt

Williams morbröder Peter och Kim åker longboard och William tycker att det är såå häftigt. När vi var på besök hos en kompis häromdagen fanns det en skateboard där. Dottern satt på den och liksom paddlade sig fram och när William sedan skulle åka så stod han på den. Hon sa då åt honom att man inte fick stå, utan att man måste sitta. William sa då "Nej, man skall stå, Kim står" och så blev det en diskussion mellan de två hur man egentligen åker. Det är ju självklart säkrare att sitta på den precis som hon sa, men William vägrade eftersom Kim står.

När vi var till Sparhallen och handlade någon dag senare fanns det små skateboardar där som William sååå gärna ville ha. Han fick en och nu har han åkt bräda några dagar. Han tycker det är så roligt. Lyckligtvis vill han hålla en i handen då han åker, för det är lite svårt med balansen.
Några bilder på vår lilla skatarkille:


Lycklig!

Idag är det 50 dagar kvar till BF. Det låter inte så länge, men känns rätt långt fram i tiden. Mina fötter gillar inte denna värme och att jag jobbar. De ser ut som några trollfötter, svullna som bollar. Men jag mår inte dåligt så lite krämpor får man nog leva med. Jag kan dock konstatera att det är helt klart jobbigare att vara höggravid på sommaren än på vintern.

Ikväll har jag, Marika, Mikaela och Ica varit till Niska och ätit. Härligt med lite tjejkväll och pizza. Mumsfilibabba!

Kommentarer

 • Sara säger:

  Vilken solstråle han är! Så underbart att livet leker för honom. Skönt också att han vill hålla i handen för annars kan det bli lite farligt för honom :)  Jag har nog inte svarat på din kommentar ang att komma hit i höst. Ni är självklart hjärtligt välkomna! Vore ju så himla kul! Men innan dess ses vi ju i Varberg. Kram

  2010-07-05 | 22:07:31
  Bloggadress: http://frutyrberg.blogg.se/
 • mormor & Kjäll säger:

  Kul att han vill göra likadant som sina morbröder, men var är hans knä, armbågs och handleds skydd? Han ser så cool ut på korten. Hoppas han har det mysigt med sin farbror och att dom hinner njuta av sina dagar tillsammans. Soliga varma hälsningar från oss.

  2010-07-05 | 23:06:37
 • Linda säger:

  Mormor; vi vet att han skulle behöva sådana skydd, men det är svårt att hitta i hans storlek. Vi hoppas på bättre lycka nu när vi åker västerut och det kanske finns större utbud.

  Njut av sommaren alla ni som är lediga! Vilket underbart väder!

  2010-07-06 | 07:13:43
  Bloggadress: http://buslarson.blogg.se/
 • Mikaela & co. säger:

  Shit, tänkte jag när jag såg bilden! Melker skulle nog slå ihjäl sig på en sån, han skulle antagligen INTE vilja hålla handen... Men W ser bra tuff ut på brädan!

  2010-07-06 | 15:26:01
  Bloggadress: http://melkersfamilj.blogg.se/
 • Sofia säger:

  Men guuud vilken cooling...

  Roligt att han bär brädan helt nonchigt...

  Hoppas allt är bra annars...

  Kramar

  2010-07-06 | 21:19:12
  Bloggadress: http://mattelins.blogg.selins.blogg.se/
 • Pia Piggelin & Co säger:

  Åh vilken söt skateboardare!!! Och modig men smart! Det är bra egenskaper :)

  2010-07-07 | 06:17:38
  Bloggadress: http://jackmattibirger.bloggagratis.se
 • Sofia säger:

  Tack så mycket kära du...

  Tycker det är så kul nu när man har en riktig...

  Tänkte kolla lite med dig inför onsdag om det är något du inte äter nu med magen och så...

  Ses snart...

  Kramar

  2010-07-08 | 10:52:42
  Bloggadress: http://mattelins.blogg.se/

Kommentera inlägget här: