Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Pettsson och Findus

Kategori: Allmänt

I fredags var jag och William på teater tillsammans med Bodil och Leia. Det var Williams första teater någonsin och han skötte sig exemplariskt. Satt stilla hela föreställningen och verkade stortrivas. Han förstod nog inte hela handlingen, men tyckte ändå att det var roligt. Det var en skildring av Pettsson och Findus saga som heter "Tuppens minut".
Efter halva föreställningen fick William syn på en flicka bakom oss som åt en klubba och i fem minuter satt han med ryggen mot scenen och tittade på henne istället... =) "Mamma, hon äter upp den..." sa han. Inte en gång sa han att han ville ha en själv dock.

Efter föreställningen fick man träffa alla skådespelare, men William höll sig nära mig. Han vågade inte dra Findus i svansen fastän Findus sa att han fick...

Igår när jag och Patrik lagade mat skramlade det och lät rejält i Williams rum. När vi hörde gapskratt innifrån rummet gick vi för att se vad som pågick och detta var vad vi fick se:

"Gubben i lådan"
Han hade tömt alla lådor med leksaker och själv placerat sig i två av dem... Hela han bubblade av skratt.
Det är roligt att leka!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: