Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

2011-Sjukdomens år?!?

Kategori: Allmänt

Det verkar som om de flesta familjer har åtminstone en person som lider av någon åkomma just nu. Det hör kanske vintern till, men det är jobbigt ändå, speciellt då det drabbar de små.
Idag var vi en vända till sjukhuset igen. Inte på grund av någon sjukdom, utan på grund av Williams arm. Hans piglux gjorde sig till känna igen, tyvärr. Vi trodde på något sätt att det var över för hans del med detta nu då han inte haft det på nästan ett år. Men icke.
När jag tog av honom vanten idag efter att vi varit ute så skrek han till och jag kunde snabbt konstatera att armbågen var ur led igen. Tänk att det räcker med så lite kraft som det är då man drar av ett barn vanten.
Jag fick ringa efter Patrik på jobbet och sedan bar det av till akuten. Där träffade vi världens gulligaste läkare, Petter någonting, som genast fick armen på rätt. Inom en timme från att det hände var allt bra igen och han lekte som om inget hänt.
Skitåkomma säger jag bara, stackars liten. Det gör inte ont att ha armbågen ur led, men däremot att röra den då den är ur led. Det var stora tårar då läkaren vred den på rätt och William grät och sa att han bara ville hem. Efter att ha lekt en stund i lekhörnan på akuten (för att kolla att han använde armen) var det dags att åka hem, men det ville inte William. Han ville bara stanna kvar och leka och vara med doktorn; "jag vill vara här med doktorn och leka, han är snäll". =)
Härligt att han känner så fastän det gjorde så ont då läkaren fixade till hans arm.

Nu hoppas vi på att det är slut på sjukhusbesök för oss på ett tag och framförallt att barnen inte skall få några fler åkommor som kräver besök dit igen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: