Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Det nya årets början

Kategori: Allmänt

Vi hade en härlig nyårsafton på Solberget med tre andra familjer. Vi avnjöt en god trerätters middag där alla familjer stod för olika delar av middagen-väldigt smidigt koncept.

Gårdagen gick åt till att flytta in och ut ur våra sovrum. William har nämligen fått överta vårt större sovrum och vi har flyttat in i hans gamla rum. Födelsedag och tomte har gjort så att Williams behov av ett större rum blev akut. Nu har kan han leka med lego och Brio-tåg utan att det blir för trångt.

Idag har det dock inte blivit så mycket lekt för vår lilla kille, eftersom han drabbades av magsjuka i natt. Jag vaknade av att han spydde mig på ryggen... Stackars liten. Han är så tapper då han spyr, inget gråtande och gnällande utan bara lite ynklig. Efter att han sovit tre timmar mitt på dagen idag har han varit sitt gamla jag igen och lekt och busat. Jag hatar magsjuka, det är den värsta "vardagssjukdomen" som finns-tur att den är hastigt övergående.
Nu hoppas vi på att vi andra i familjen inte drabbas. Men det är troligtvis mer en fråga om när, inte om...

BTW: Nu sover Bianca för första gången i sin spjälsäng. Igår lyfte vi in den i sovrummet och tog bort vaggan.

Kommentarer

 • ramona säger:

  nej nej nej.... har ni blivit dåliga nu.... shit... hoppas till gudarna att vi klarar oss om vi ska bege oss till Dalarna och de ska gjutas grund nu i dagarna... men det där e det nog ingen som rår på...

  Hoppas lilleman krya på sig fort

  och tack för helgen. det var trevligt :))

  borde nog införa lite lek o spelkvällar.. sånt e ju skoj!

  2011-01-02 | 20:44:49
 • Sara säger:

  Usch då! Stackars liten, hoppas han mår bättre nu och att ni andra klarar er lindrigt undan. Kram

  2011-01-04 | 11:18:52
  Bloggadress: http://frutyrberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här: