Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

"Men aaaagh!!"

Kategori: Allmänt

William blir bara större och större hela tiden. Detta märks framförallt i hans språk och beteende. Visst är han liten och gråter och gnäller lite nu och då, men han börjar reagera som ett större barn på vissa saker. Uttrycket i rubriken är något han kör med hela tiden bland annat. Om jag och Patrik säger något kan han säga "Men aaagh!" och himla med ögonen som om vi är heeelt knäppa. Tonåring?!? =)

Häromdagen då han sprang iväg till toaletten och jag skulle amma Bianca frågade jag honom om han skulle bajsa så att jag skulle veta om jag behövde komma och torka sen. Han svarade då:

"Men aaagh, mamma!! Du behöver inte fråga hela tiden om jag skall bajsa eller kissa, det spelar ingen roll. Huvudsaken är att jag går på toaletten! Men ja, jag skall bajsa."

Man kan bara le åt honom. =)
Tokstolle!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: