Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Nyheter

Kategori: Allmänt

Idag har jag plockat fram symaskinen igen... och Bianca har därmed fått en ny klänning med tillhörande tossor.
  


Nyhet för henne var att hon idag knäckte koden med att gå i gåstolen. Hon har fått sitta i den korta stunder eftersom hon gillat att leka med leksakerna, men idag traskade hon mitt i allt iväg. Vi vill inte ha henne där för långa stunder med tanke på hennes rygg, men hon verkar trivas i den. Att styra är dock lite svårt verkar det som, ibland blir det liksom stopp...

Kommentarer

 • mormor & Kjäll säger:

  Vad fin hon kommer att bli när hon får den outfit på sej. Hon ser ju lika glad ut fast hon sitter fast, men det kan väl va för att hon ser mamma som kanska kommer och räddar henne. kram från oss.

  2011-01-18 | 10:34:19
 • mormor & Kjäll säger:

  Vad fin hon kommer att bli i sin nya outfit. Bianca ser verkligen glad ut i sin gåstol fast hon sitter fast, kan de bero på att hon får syn på fotografen som ev. som tar loss henne. kram från oss.

  2011-01-18 | 11:51:33
 • Sofia säger:

  Du är så grym!

  Kram

  2011-01-18 | 19:36:10
  Bloggadress: http://mattelins.blogg.se/

Kommentera inlägget här: