Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

God Jul

Kategori:

Vill önska alla mina fina vänner, kompisar, bekanta, släkt och alla andra en fantastisk jul!
Bjuder på en bild på det julbordet jag gillar mest... ;)

William 5 år!

Kategori:

Idag, på det magiska datumet 20.12.2012, fyller vår fina kille fem år! Fem underbara år har vi fått njuta av att ha dig i vårt liv. Vi får dagligen uppleva dina kloka funderingar och roliga påhitt. Vissa stunder kan du reta gallfeber på oss och andra skrattar vi så vi gråter åt dina påhitt. Vi är så otroligt glada att vi har dig! Älskar dig William!

Beringad

Kategori:

Har man en siffertokige sambo så har man... ;)
12.12.12 kl.12.12 gick han ner på knä... Och ja, självklart svarade jag JA!

William ville gratulera och gjorde ett kort åt oss. Mina fina killar!

Snö, snö, snö...

Kategori:

Det är massor av snö nu. William älskar det!
Bianca är som sagt inte lika förtjust. Jag och Patrik skottar och skottar. I helgen var Patrik till och med upp på taket för att få bort lite snö.
Oberoende vad man tycker om snö som sådant så är det svårt att argumentera emot att det är otroligt vackert!

Mycket snö

Kategori:

Det är väldigt mycket snö för tillfället. Urmysigt!
Den är dock väldigt tung. Idag när jag och William var ute och skottade hörde vi ett brak och några sekunder därefter ramlade ett halvt träd över vägen här utanför oss.
När jag gick hem från jobbet ikväll förundrades jag över vilken mysig stad vi bor i. Det är så mysigt med all snö och alla ljus.

Mer eller mindre förtjust i snö

Kategori:

Våra barn är väldigt lika i mycket, men har såklart även tankar, känslor och beteenden som skiljer dem. En av dessa känslor är kärleken för snö. William jublar och skuttar upp varje morgon av glädje nu när det är snö. Skulle han få välja skulle han vara ute från tidig morgon till sen kväll. Han springer,hoppar och kastar sig i snön. gör snöbollar och snöborgar och snögubbar.
Bianca däremot gör allt hon kan för att undvika snön. Mest beror det nog på blåsten och att hon avskyr när det blåser i ansiktet på henne. Hon har inte förstått tjusningen med den där kalla vita mattan.
Innan vi kom ut i förmiddags hann Bianca säga "gillar inte snö" säkert 20 gånger. När vi kom ut sopade jag trappan och skottade lite på gården. Först ställde sig Bianca med huvudet mot dörren för att det inte skulle blåsa på henne och sedan förflyttade hon sig in i förrådet tills jag var klar så vi kunde åka iväg och handla.
Jag hoppas detta ogillande av snö går över, det blir en lång vinter annars...