Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Besök från Skåne

Kategori:

Vi hade några fantastiska dagar då fina familjen Tyrberg var på besök hos oss. Vi hann med rätt mycket och Bianca var lycklig då hon både kunde leka med Signe (3 år) och mysa med Ester (4 mån).
Första dagen var vi ut till Eckerö på viltsafari.
Bianca var mer intresserad av att titta och känna på Ester än vad hon var av djuren...
Våra fina tjejer spanar efter Lambi. Det fanns fyra små Lambi-bebisar.
William matade strutsarna. Tyvärr verkade de (även i år) tycka att hans fingrar såg lite goda ut. Det är tur att de inte har tänder.
Sen blev strutsarna oanständiga. Så vi åkte vidare...=)
Vi åkte till stranden i Kärringsund. Tog otroligt fina bilder på tjejerna. Jag väljer dock att inte lägga upp dem med anledning av bristen på kläder... =)
Pyjamasmys. Och Bianca fixar i vanlig ordning sitt hår...
Tandbortsrace!
Det blev en tur till "Uffe på berget". Aningens läskigt att gå upp i det där tornet...
På äventyrsgolfen fick William visa vad han lärt sig på golfkursen han gått nu under försommaren.
Tjejerna väntade duktigt på sin tur
Här ser man hur Biancas tand vuxit ut. Den är där, men har vuxit snett. Det gör absolut ingenting, jag är glad att den inte behövde dras ut.
Ja, barnen hade ätit glass innan... =)
Lite hjälp kan man behöva få då man inte spelat tidigare.
 
Tusen tack för att ni kom fina Fredrik, Sara, Signe och Ester. Det var superkul! Vi får göra vad vi kan för att få till lite mer täta träffar framöver. Det är synd att Skåne och Åland ligger så långt ifrån varandra...

Kommentarer

  • Sara - mamma till Signe och Ester säger:

    Tack själva! Vi hade som sagt fantastiska dagar hos er. Fina bilder också. Maila mig gärna bilderna från stranden. Stor kram från oss ❤

    2013-07-07 | 11:23:17
    Bloggadress: http://frutyrberg.blogg.se

Kommentera inlägget här: