Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Skördefest

Kategori:

I helgen var det skördefest. Ett event som vi försöker ta del av så mycket vi har möjlighet till. Vi var på många olika gårdar och införskaffade många ekologiska och närproducerade godheter.
Det känns så åländskt att hitta två släp på en åker fulla med pumpor och en box där man lämnar pengar för det man önskar köpa. Ingen försäljare så långt ögat kan nå. Charmigt!
Vi hittade en stor tunna där barnen lekte korvmoj.


Det är roligt att hoppa från höskullen.

Det är inte varje dag man kan krypa på en halmbal medan någon rullar den. Men roligt är det!Vi avslutade skördefesten med avslutning på Williams golfkurs. En mysig familjetillställning som avslutades med diplomutdelning. 
Det är bara att konstatera att det är höst på riktigt nu. Det skulle vara lättare att njuta av den om det inte regnade konstant... :)

Kommentarer

  • Faster Sara säger:

    Ser härligt ut. Och William i världens coolaste frilla!! Den gillas skarpt.

    2013-09-23 | 22:14:40

Kommentera inlägget här: