Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Söndagsutflykt

Kategori:

Idag passade vi på att njuta av den fina höstdagen. Lina kom över med sina barn och lekte en stund på förmiddagen  och när magarna började kurra packade vi barnen i bilarna och åkte på utflykt. Mikaela med familj hakade också på. Det var sju mycket nöjda barn. Och fyra mycket nöjda vuxna. Vilken dag!Grillad korv är ett säkert kort.

Efter maten lekte Bianca och Smilla kurragörra. De var mycket svåra att hitta...

När vi vuxna tröttnade på att leka fortsatte de själva. De hittade på kluriga ställen att gömma sig på...
De turades om att räkna och att gömma sig. Det var bara det att de gömde sig på denna plats varje gång... Ha,ha! De till och med beordrade varandra att göra det, "nu räknar jag och du gömmer dig där"...
Efter ca 10 gånger verkade de dock vara nöjda med det gömstället och letade nya platser. Biancas sista gömställe var inte så illa faktiskt, ser ni henne?


Kommentarer


Kommentera inlägget här: