Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Bianca 5 år!

Kategori:

Idag blir vår lilla tjej 5 år. Det är en underbar, sprallig och väldigt bestämd liten dam som vi förärats med. Hon vet vad hon vill och det är nästintill omöjligt att få henne övertalad till annat än det hon tänkt.Hon testar vårt tålamod många gånger om dagen. Och hon charmar oss totalt minst lika många. Vårt hus fylls dagligen av hennes bubblande skratt. 
Hon är en fixare. Vill hon något så ordnar hon det, hon ser inga hinder utan kommer på lösningar. En mycket självständig och initiativrik tjej.
Hon är otroligt omtänksam och ser ofta andras behov utan att de uttalats. Hon ser till att den person hon är med får samma sak som hon får.
Hon är lite försiktig i situationer där hon inte känner sig helt säker. Då vill hon gärna viska saker till oss så vi kan förmedla dem vidare. Detta brukar dock släppa efter en stund då hon känner sig säker igen.
Hon har väldigt starka känslor, det är sällan hon är lite av något. Är hon arg är hon jättearg och är hon glad är hon den mest strålande lyckliga lilla tjej. 
Vår underbara lilla Bianca. Vi älskar dig otroligt mycket!
 
Just nu är det Elsa i Frost som gäller. Bianca önskar sig "alla Frostsaker i heeela världen. Och hittar ni inte alla går det också bra med en ponny eller en kattunge..." Det var det där med att veta vad man vill... ;)
Bianca älskar att vara på stugan och har väldigt lätt för att sysselsätta sig själv.
Bianca tycker för det mesta om att bli fotad, men inte alltid...
Bianca älskar att uppträda och stå i centrum. Det gäller att vara med om man vill föreviga henne då hon kommer igång. Vi har haft mååånga roliga stunder då hon är på spexhumör, både med och utan kamera.
Söt som socker💕
Grattis på din stora dag vår älskade lilla hoppetossa! Du förgyller vårt liv!❤️

Kommentarer

 • Mormor säger:

  JAA hon är alldeles UNDERBAR !!!
  Jag är så glad att just Hon flick bli mitt barnbarn <3 : )
  En fotomodell när HON vill. Hon vet precis hur hon ska göra för att de ska bli de perfekta fotot. Så har hon ju också en mamma som vet och kan ta de perfekta fotot.
  Ha en riktigt härlig dag nu alla med er härliga 5 - åring.
  Kram.

  Svar: Tack och tack!
  Familjen Franklin

  2015-08-12 | 13:20:14

Kommentera inlägget här: