Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Måndag

Kategori:

Livet som mammaledig blev på allvar idag då Patrik gick på jobb efter sin semester. Dottern testade gränserna i morse, men annars har det gått bra att vara hemma med tre barn. Det gäller att de inte blir alltför uttråkade bara, om man vill undvika gräl. 
Hittills har vi släpat ris, cyklat, spelat badminton, lagat lunch, plockat smultron, blåbär och hallon. Just nu hänger minsta ❤️ i Babybjörnen och sover medan jag sitter i en solstol och kollar läget då de äldre två ❤️❤️ Leker med såpbubblor och i lekstugan.
Det gäller att njuta för det är verkligen ingen självklarhet att dagarna är såhär sköna då jag är själv med mina tre älsklingar. Men just idag är en sån dag. Underbart!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: