Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Morgonmys

Kategori:

Idag får Elton sova i min famn. Vi har kört ganska hårt på vagnsträning här ett tag. Träning för honom att sova i vagnen alltså. Det går bättre och bättre. Han somnade dock i min famn när jag lyssnade på en podd idag och det var så mysigt så jag låter honom ligga kvar fast podden är slut. Jag vet ju att denna tid med små knyten sovandes i famnen är så kort. Och dessutom är Elton vår sista bebis så det gäller att passa på. Det är så mysigt att lyssna på hans andetag och känna hur han håller fast i mig med sina små knubbiga händer. Kärlek.

Vår älskade lilla groda. Det känns inte alls lockande att lägga dig i vagnen och ställa sig och diska... Nej, vi myser nog lite till.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: