Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Plötsligt händer det!

Kategori:

Vilket sommarväder vi fått!! Helt underbart! Jag och barnen var ute från kl. 9.30 till 19.30 igår. Vi gick dock in för att äta lunch då det var svalare inne.
Och vet ni! ELTON SOV I VAGNEN IGÅR!! YES!! Han har tidigare sovit där ca 30 min i stöten, men bara om man stått och gungat den. Igår sov han där 2x3 timmar utan gung. Vagnen stod i skuggan hela dagen. Han vaknade och åt och kollade läget bara. Vågskvalp och måsskri verkar vara sövande. Man brukar säga att man ska skriva sånt här med små bokstäver så det händer igen. Jag skriver det dock gärna med stora bokstäver och är superlycklig för att det hände! Varför inte vara glad fastän det ev bara händer en gång?
Nöjd kille!

William och Bianca plockade bär så det stod ut genom öronen igår. Vi har nämligen en del bärbuskar på tomten. Hallon, krusbär, svarta- och röda vinbär, blåbär och havtorn. Vi mumsade bär hela dagen sen.
Och de lekte. Fantastiskt vad bra vatten och lite sten kan sysselsätta barn.
Nu hoppas jag på en lika fin dag. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: