Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Tvåan

Kategori:

I morse var det bara glada barn hemma hos oss. Härligt! Bianca var ivrig att få komma iväg till dagis så hon var klar på nolltid i morse. De åkte till och med iväg innan jag och Elton hann stiga upp. Hon kom bara snabbt ner och gav oss en varsin puss och kram innan hon ivrigt skuttade iväg.
Jag tog en lugn morgon med mina söner. Satt med en sovande Elton i famnen vid frukostbordet och pratade med William om hur det känns att börja tvåan. Det var en ivrig kille som var noga med att fixa frisyren och sätta på sig sitt Backyardbabies-band. Han sa att han inte var det minsta nervös i år. Vi pratade om hur det kändes i fjol och William konstaterade att han skulle hjälpa ettorna. Vår fina kille.
Strålande solsken har vi på första skoldagen detta år. 
Väl på skolgården kom kompisarna springande emot honom och sedan sprang de iväg. Nu går han i tvåan. Det ska bli intressant att höra vad han har att berätta då han kommer hem idag.

Efter en sväng ner till stan övar Elton för fullt på att sova i skuggan under äppelträdet.
Det är sannerligen inget fel på vardagslivet heller.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: