Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Umgänge via skärm

Kategori:

William har sparat pengar i ca ett år nu. För någon vecka sedan hade han nästan samlat ihop till målet; en egen IPad. Då det var specialpris på dem på Elgiganten hjälpte vi föräldrar till med de sista tiorna. 
Vi har från början satt upp regler för användandet av paddan, och det har hittills inte varit några problem.
Det roligaste med paddan är hans användning av Skype. Han ringer nu till både kompisar och farmor och farfar. 
Varje dag pratar han med sin klasskompis. De är så otroligt söta! Jag sitter och ler fånigt varje gång jag hör dem. De läser läxorna tillsammans över Skype, de leker tittut med Elton, de visar vad de lärt sig för nytt  i Minecraft, de visar sina olika färdigheter och det skrattas. My God vad det fnittras. 

Idag gjordes det typ 40 bubblor under samtalet och varje bubbla möttes med ett "Åh! Bra William!" De är så söta med varandra. Det är bara att konstatera att om den används på rätt sätt så tillför den där paddan så mycket gott i vår fina killes liv.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: