Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Maskinaddict

Kategori:

Elton älskar allt som låter och som på något sätt ska startas igång. Gräsklipparen och dammsugaren är storfavoriterna. Häromdagen grät han i 20 minuter för att jag och Patrik åt frukost istället för att dammsuga...😉 Han kom gång på gång och försökte dra oss till städskåpet. Vi tig ut dammsugaren så han kunde leka med den, men besvikelsen blev enorm när han insåg att vi trots det skulle äta vår frukost istället för att dammsuga... Tillslut gav han upp och tog saken i egna händer. Och se så lycklig man kan vara:

Så fort han kommer ut går han raka vägen till förrådet och låter oss förstå vad tanken är att vi ska göra. Han chokar och drar...

I midsomras hittade han en elvisp som han "adopterade". Han släpade runt den som en hund och la sig till och med i soffan och vilade med den (fast på bilden ser det ut som bus, men det var så han reagerade då jag tog fram kameran).

Vår underbara lilla maskinaddict. Jag hoppas viljan för städning, gräsklippning och matlagning aldrig avtar...😉

Midsommar

Kategori:

Det har gått en vecka sedan vi njöt av den fantastiska högtiden Midsommar. Jag älskar denna högtid. Vi har skapat oss en sådan ljuvlig tradition. Vi är fyra familjer som firar varje år. I år saknade vi dock en av familjerna, som tyvärr var iväg på andra äventyr.
Det är så fantastiskt att vi som vuxit upp som barndomsvänner nu låter våra barn göra detsamma! Vi njuter varje stund av detta firande med vår stora familj som vi själva valt. Då vi till en början var 8 vuxna är vi nu 20 personer. 12 barn mellan åldern 1 och 10 år. Ljuvligt!!
En liten bildkavalkad från våra mysiga dagar.

Tennis, det spelades måååånga långa stunder. Härligt med all uteaktivitet!
Patrik hade vunnit 1,5 liter champagne i en golftävling som vi skålade i på midsommarafton. Mums!

Även midsommardagen bjöd på stor produktion av barndomsminnen och underbara stunder.

Jag fick experthjälp med dagens efterrätt.

När kvällen kom var det bara att njuta av den varma sommarkvällen. Killarna testade grilla spiggen de fångat på dagen.

Lilja och Elton. Gullisarna som gärna var med varandra heeeela tiden😍

jag älskar verkligen denna stora barnaskara som har så mysigt tillsammans. De leker huller om buller oavsett ålder och kön. De känner varandra så bra så de inte verkar tänka jättemycket på om det skiljer fem år hit eller dit. Ljuvligt!
Och så de här två...som ville klä sig lika så långt det gick. Och det gick rätt bra eftersom deras mammor har liknande smak...

Tusen tack alla fina för påfyllnaden av kärlek och ljuvliga minnen❤️

Solhattar

Kategori:

Vi köpte minikanoter till barnen igår. På väg hem lekte de att det var deras superstora kepsar 😂😂😂