Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Som han längtat! Redan innan han började skolan började längtan efter en egen telefon. Vi sa då att han får en då han behöver en. Sommaren innan han började trean fick han en gammal IPhone 4 som han nog varit nöjd med, men längtan fanns kvar.
När jultidningskatalogerna kom i PR var målet enkelt. En Iphone7 var det som han kämpade emot. Han har gått runt i grannskapet och släktingarna har fått besök. Och till sist nådde han målet! Inte en dag senare skickades beställningen in och nu har nästan alla jultidningar levererats och betalningen har gjorts. Och igår kom den. Han egna svarta Iphone7. Han är sååå lycklig.
Bra jobbat älskling. Det är bra att få längta och kämpa lite. Lyckan blir så mycket större.

Kommentarer

 • Mormor säger:

  Bra kämpat.
  Känns så mycket bättre när man vet hur mycket man fått kämpa för att nå målet, men nu är den din !
  Den kommer du att va rädd om 😉
  Vi hörs 📞
  Mormor.

  2016-11-27 | 14:21:26

Kommentera inlägget här: