Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Elton 1,5

Kategori: Allmänt

Idag var vi med Elton på 1,5-års kontroll. Han blir ju det på lördag, 1,5 alltså. Det är bara att inse att han börjar bli lite mindre liten. För stor är han väl inte än?!
83,5 cm lång och 11,7 kg.
Annars då?
Han pratar inte så mycket än. Han säger mamma, famn (ma), tack (ta,ta), där (dä), hej, heja, mmmm(mu=kossa), maooo(mjau=katt), hahaha(ihaha=häst), bil(brrrr).
Det här med motorik är hans grej. Han klättrar, spelar fotboll, dansar, spelar innebandy och klättrar lite till.
Kommer han inte åt det han vill ha så ordnar han det själv. Han drar stolen till diskbänken och klättrar upp på bänken för att kunna öppna överskåpet och nalla godis ur skåpet. Han drar även stolen till trappgrinden ifall vi inte låter honom gå ner till nedrevåningen och störa William. Det gäller att ha koll på honom som ni märker.
Han är i en helt underbar ålder. Han busar med oss hela tiden. Man ser när det glimmar till i ögonen på honom när han får en idé.
Han pussas och kramas och älskar att mysa.
Han älskar sin kanin Stampe.
Och han tycker det är jättekul att bli fotograferad.
Han är hela familjens lilla gullegrisoch glädjeinjektion. Vår fina lilla pralin.

Kommentarer

 • Mormor säger:

  Vilken kille !
  Citerar Kjäll - Man blir så glad när man ser honom ! :)
  Elton är så lik dej Linda när du var liten. En riktig glädjespridare som följt dej med åren.
  Njut av era goa barn ! Dom är guld värda 💋
  Kram till er alla.

  2016-11-25 | 14:42:06

Kommentera inlägget här: