Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Bianca 7 år!🌸

Kategori: Allmänt

Idag fyllde hon skolålder. Vår fina, älskade tjej har blivit stor. 

Hur är hon då vår sjuåring? 
Hon älskar dans och musik. Hon sjunger och dansar mest hela tiden. Lär sig låtar bara hon hört dem på radio två-tre gånger. Hon älskar att dansa och längtar tills det åter är dags att få börja på Dunderdans för säsongen.
Pyssla är en annan aktivitet som hon kan ägna timmar åt. Kilippa, klistra, vika, skriva, måla... i det oändliga.
Bianca har fortsättningsvis kvar sin starka vilja. Hon vet exakt vad hon vill. Motstånd till hennes vilja triggar henne. Det är mycket mer framgångsrikt att försöka få henne med på noterna. Det hon är engagerad i görs med stor omsorg och noggrannhet. Hon har otrolig koll på läget.

Bianca kan alla bokstäver och läser kosta texter och skriver egna listor och förbudsskyltar för vad William och Elton inte får göra i hennes rum eller med hennes saker. Placeringskorten på borden är vanligt förekommande hemma hos oss. 

Idrottsmässigt så är dansen starkast. Hon spelar även golf och uppvisar ett imponerande lugn så fort hon får en golfklubba i handen.

Bianca ser fram emot att få blrja skolan. Hon är redo för det, hon suger just nu åt sig som en svamp avseende allt nytt hon upplever eller får återberättat.

En rolig sysselsättning är att leka på Snapchat. Min telefon fylls av bilder på vår underbara dotter.


Idag har vi haft släktkalas och Bianca fick laga sina tårtdekorationer själv och sedan pynta tårtan. Som sjuåring verkar man helt klart tycka att "more is more"...


Elton hjälpte till att hålla ordning på gästerna genom att fånga dem med håven..

Imorgon väntar barnkalas, nu hoppas vi på fint väder, det blir så mycket trevligare då.