Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Elton utvecklas

Kategori:

Elton är lite sen i sin talutveckling, men nu börjar det hända grejer. Sista månaden har vi nog gått från ca 20 ord till 50-60 ord. Han är fortfarande inte den mest pratglada, men nu är han intresserad och försöker i alla fall. 
Han börjar även få koll på färgerna. Men frågar man honom vilken färg något har så svarar han blå. Varje gång. Han kan dock även säga vit, gul och röd (ö), men han tycker tydligen att det är roligare att säga blå.
Han har även börjat använda kalsonger mer och mer. Nattetid och då vi är ute och leker får han dock ha blöja ännu utifall att. Han är jätteduktig på att säga till och det har skett förvånansvärt få olyckor.
När vi frågar honom om han är vår gulliga lilla kille så svarar han "Nej, tor!". Det är nog bara att hålla med, han börjar bli stor nu. 
Såhär skön tv-tittarställning har han:
(null)
Elton är en kille med myror i brallan. Att sitta/ligga still är liksom inte riktigt hans grej. 😉

Kommentarer


Kommentera inlägget här: