Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

William 10 år!

Kategori: Barnen

I ett decennium har vi fått njuta av denna härliga kille.
(null)
Han är en kille med starka känslor. Mest är han glad och då bubblar det i honom och han skrattar så det smittar.
Han tar skolan på stort allvar och kämpar på bra med läxor och diskuterar gärna ämnen de lyft i skolan även hemma.
Han är en aktiv kille som trivs bäst då det händer saker. Att sitta still långa stunder är svårt. Fysisk aktivitet är kul. Just nu är det innebandy som slår högst, men han spelar även tennis, golf och simmar.
Han trivs som bäst då han får vara med sina vännernoch med familjen. Han gillar att umgås och deltar gärna i diskussioner.
Han har svar på tal och har mycket kloka funderingar. Emellanåt får vi som föräldrar slut på argument. 
Han har en superskönt humor och kan få oss alla att skratta.
Även om William är jätteduktig på att läsa är det en av de saker han inte gillar att göra. Han får ju som kolsyra i benen av att sitta still och det är nog det som är problemet där.
Emellanåt märker man att han börjar närma sig tonåren. "Vem bryr sig?" Och "chilla mamma" är kommentarer som kommer lite nu och då😉 Det är positivt att han utvecklas och vi som föräldrar får le lite åt det.
Vi älskar dig vår glada, spralliga och fantastiska kille!