Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Sightseeing

Kategori: Barnen

Vi har pratat ihop oss om att William borde kunna ta sig till sina träningar på egen hand i större utsträckning än tidigare. Sagt och gjort skulle han och hans kompis åka buss till tennisträningen idag. 
Efter att förra veckan ha visat dem var de ska stiga av och efter att ha försäkrat mig om att de visste vilken buss de skulle hoppa på så släppte jag iväg dem i god tid.
30 minuter senare ringer de och säger att de missat att stiga av...
Enligt dem hade de bett busschauffören om hjälp att säga till då de skulle av men att chauffören svarat att de får plinga själva. De säger att de tryckte på knappen men att bussen ändå inte stannade... 🙃 Hur det än gick till och vad som verkligen hände vet jag inte. Däremot vet jag att de hastigt fick hoppa in i bilen så jag kunde skjutsa dem till tennisträningen. Vi hann trots den något korta tiden.
De är nog för söta. De här två tillsammans blir lite knasigt ibland, men oj så kul de har!
(null)

(null)

Första biobesöket

Kategori: Barnen

Vi avslutade augusti månad med ett biobesök. Hela familjen gick för att se premiärvisningen av Superhjältar 2. Barnen hade även med sig tre kompisar. Härligt med stort biosällskap. 
Det var premiär för Elton i biostolen. Han hade sett fram emot detta enda sedan Bianca var på bio för två veckor sedan och han inte fick följa med. 
Jag trodde att han skulle tröttna snabbt. Det dröjde dock 50 minuter innan han sa "hem mig mamma". Elton och jag lämnade således Patrik och de övriga barnen kvar i salongen då vi gick hem mitt i filmen. Det blev en mysig fredagsupplevelse ändå. Och biopremiär blev det ju vare sig han såg hela filmen eller inte.
(null)
Eget biogodis i en påse var uppskattat. Det gick dock likadant med den som med filmen, han var nöjd efter att ha ätit halva påsens innehåll. Sötplopp.