Familjen Franklin

En blogg om livet i en familj med tre barn. Det är allt från barnens kloka funderingar och deras milstolpar i livet till vardagspusslet och spännande upplevelser. Bloggen startades framförallt för att mor- och farföräldrar skulle kunna känna sig närvarande i vår vardag fastän de geografiskt inte har möjlighet till det. Bilderna i bloggen får inte användas av andra utan min tillåtelse.

Första biobesöket

Kategori: Barnen

Vi avslutade augusti månad med ett biobesök. Hela familjen gick för att se premiärvisningen av Superhjältar 2. Barnen hade även med sig tre kompisar. Härligt med stort biosällskap. 
Det var premiär för Elton i biostolen. Han hade sett fram emot detta enda sedan Bianca var på bio för två veckor sedan och han inte fick följa med. 
Jag trodde att han skulle tröttna snabbt. Det dröjde dock 50 minuter innan han sa "hem mig mamma". Elton och jag lämnade således Patrik och de övriga barnen kvar i salongen då vi gick hem mitt i filmen. Det blev en mysig fredagsupplevelse ändå. Och biopremiär blev det ju vare sig han såg hela filmen eller inte.
(null)
Eget biogodis i en påse var uppskattat. Det gick dock likadant med den som med filmen, han var nöjd efter att ha ätit halva påsens innehåll. Sötplopp.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: